ONTMOET ONS TEAM


Bij Fit Mission staat persoonlijke benadering op de EERSTE plaats. Al 10 jaar! In professionele en snel groeiende personal training studio in Numansdorp streven wij constant naar verbetering, vernieuwing en VOORUITGANG . Dat doen wij met onze creatieve, toegewijde en gedreven trainers die jou ondersteunen in het behalen van je persoonlijke DOELSTELLINGEN.

FIT MISSION

ONZE PERSONAL COACHES

Onze TOEGEWIJDE en gedreven coaches gaan voor het beste resultaat! Onze PERSOONLIJKE benadering staat hierbij centraal. Iedereen is anders en wij stemmen je training af op jouw behoeften. Met wie ga jij de UITDAGING aan?

Personal Training Fit Mission Jaap

JAAP

Personal Coach & Eigenaar Fit Mission

“Vroeger wilde ik marinier worden. De spanning, het avontuur, het reizen en het broederschap. Daar heb ik ook een opleiding voor gevolgd op het CIOS, maar uiteindelijk ben ik geen instructeur geworden bij de mariniers maar heb ik mijn eigen sportschool. Mijn naam is Jaap en ik ben in 2013 begonnen met Fit Mission. Het begon allemaal met het organiseren van bootcamps. In mijn opleiding was ik gespecialiseerd in het trainen van brandweer, politie en het leger. Dat sloot goed aan bij de behoefte om in Numansdorp training te beginnen. Het was toen een succes en dat is het nog steeds. We geven nog steeds groepstrainingen op vaste tijden, waarbij ik mijn passie voor bewegen en gezond leven nog steeds kan overbrengen. Inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in personal training. Ik vind het geweldig om 1-op-1 bezig te zijn. Dat gaat veel verder dan assisteren in bewegen, het gaat ook om voeding en rust, om rustig opbouwen en naar doelen te werken.”


SANDY

Personal Coach en Creative Content Manager

“Persoonlijke aandacht, oog voor detail, tijdens de oefeningen serieus en daarbuiten altijd plaats voor een dolletje of een leuk gesprek. Dat is wat je in een notendop kunt verwachten als je traint bij mij.


Mijn naam is Sandy Marijnissen. Nadat ik jarenlang als zelfstandig personal trainer heb gewerkt, heb ik in 2021 de switch naar Fit Mission gemaakt. Bij Fit Mission geven wij training volgens trainingsprincipes die mij aanspreken en doe je het echt met elkaar als team.


Naast het trainer zijn, werk ik als creative contentmanager bij Fitmission en als communicatieadviseur bij een provinciale sportorganisatie. Sport én mensen aan het sporten krijgen… dat heeft een centrale rol in mijn leven.


In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets, schrijf, lees en teken ik of doe ik gezellige dingen met vrienden en familie (vaak in samenhang met eten).”


Personal Trainer Steven

STEVEN

Personal Coach

“Mijn naam is Steven en ik ben 37 jaar. Ik woon in Rotterdam Zuid.

Ik heb Social work gestudeerd en mijn personal training opleiding aan de Aalo behaald.

Ik adem sport dus 1+1 = 2. Na mijn werk als militair ben ik daarom ook mijn passie achterna gegaan.

Ik vind het super mooi om mensen te begeleiden bij het bewegen en een gezonde lijfstijl.

Sporten neemt veel tijd in beslag in mijn leven. Als er dan nog tijd over blijft, dan hou ik er van om een goed boek te lezen of met vrienden lekker uit eten te gaan en een drankje te drinken.


Als trainer wil ik mijn cliënten enthousiasmeren en zo goed en veilig mogelijk laten bewegen.

Mijn motto = je kan meer dan je denkt, eerst proberen daarna zeuren. Ik probeer als trainer op jouw niveau het beste uit jezelf te halen. Ik krijg een warm gevoel als cliënten mooie resultaten behalen.”


SIEBREN

Personal Coach

“Mijn naam is Siebren Moritz. Ik ben 20 jaar oud. Ik volg de opleiding Sport en Bewegingscoördinator aan het Albeda College in Rotterdam.

Volgend jaar ga ik mijn examenjaar in! En dan mag ik mezelf eindelijk volwaardig Sport en Bewegingscoördinator noemen!


Buiten de opleiding ben ik nog veel met andere dingen bezig. Ik ben gek op het buiten leven, vandaar de outdoor!

In mijn vrije tijd trap ik lekker door op de mountainbike! Ook vind ik het leuk om te klimmen, in wat voor vorm dan ook! Ik doe aan survival, naklimmen en boulderen!”SASKIA

Office Manager

“Hi, ik ben Saskia. Ik ben sinds juli 2021 de Office Manager bij Fit Mission .

Ik ben verantwoordelijk voor bijna alles binnen Fit Mission, van ledenadministratie en financiële administratie tot de planning van de roosters en personeelszaken.

Een hele leuke extra van mijn functie bij Fit Mission is het contact met de klanten die hier dagelijks over de vloer komen. En het is iedere week weer een uitdaging om het rooster zo in elkaar te puzzelen dat iedereen een plekje krijgt om te trainen bij 1 van onze toptrainers.”


FIT MISSION

ZET DE EERSTE STAP


Fit Mission

LOCATIE

Torenstraat 55, 3281 XN Numansdorp

TELEFOON

06 - 31 99 82 31

© 2024 Fit Mission | KVK 58495401 | Privacy | Algemene voorwaarden | ZienWebdesign