Voedingsadvies

"ons lichaam is een afspiegeling van de natuur waar gezondheid de basis is"

bewegen en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden

Wie is onze voedingsadviseur?

Ik ben Romy Noorzij, In mijn praktijk combineer ik voeding en cognitieve gedragstherapie om mensen te helpen gezonder te worden. Fysieke kracht en mentale gesteldheid zijn twee kanten van dezelfde medaille. De één is onlosmakelijk verbonden met de ander.

Wat zijn de voordelen van voedingsadvies?

Je bent wat je eet en je hoeft geen genie te zijn om te beseffen dat ‘gezond leven’ meer dan alleen bewegen is. Het gaat ook om wat je tot je neemt om je te ondersteunen. En het gaat om je mentale gesteldheid.

Ben je een soort motivatiecoach?

Dat zeker, maar cognitieve gedragsthearapie en gebalanceerde voeding zijn meer dan een paar keer Tjakka! roepen. Ik specialiseer me al enige tijd op de dit vlak en kan uit ervaring spreken: bewustwording van gedrag als het gaat om voeding is essentieel in het proces. 

"In mijn praktijk combineer ik voeding en cognitieve gedragstherapie om mensen te helpen gezonder te worden."

Okay. En wat kost dat?

Het eerste gesprek van 15 minuten is gratis. We moeten eerst kennismaken om te weten wat in jouw geval zou kunnen helpen. Een consult van een uur kost €100,- en is aan te raden in het begin. Ik geef ook vervolg consulten voor €50,-.

 

Ik heb wel meer nodig...

Ik bied ook begeleiding aan van  minimaal 3 tot 12 maanden.  Een behandeltraject bestaat uit een intakegesprek van 60 minuten en maandelijks 2 keer een consult van 30 minuten. De vervolgconsulten kunnen in overleg ook telefonisch of online plaatsvinden. 

En als ik tussendoor vragen heb?

Tijdens een behandeltraject werken we samen stap voor stap aan het creëren van gezonde, blijvende leefstijlgewoontes. Tussen de consulten door kun je ons dagelijks tussen 08:00 en 20:00 e-mailen en Whatsappen met al je vragen. Zo sta je er nooit alleen voor!

 

 

Wat nog meer?

We bieden een holistisch bloedonderzoek (EMB) aan. Dit is inclusief intakeconsult van 30 minuten, vervolgconsult van 45 minuten met de uitslag en uitgebreide voedings- en leefstijladviezen. Tot slot een telefonisch opvolgconsult van 15 minuten na 4 weken. Allemaal voor €250,-

Waarom doe je dit?

Ik geloof in de helende kracht van de natuur en dat de moderne mens daar langzaamaan van vervreemt. Ik wil dat weer terugbrengen. Ik wil samen op zoek naar de kern van je energie. Waar haal jij voldoening en geluk vandaan en hoe is dat verbonden met je voedingspatroon? 

Waar geef ik me op!

Ik heb mijn eigen website, waar je alles wat je hier hebt  gelezen nog uitgebreider beschreven vindt. Heb je interesse in een consult, een langere behandeling of in een bloedonderzoek dan vind je me direct via dit contactformulier

WAT HEBBEN WE NOG MEER?

PERSONAL TRAINING

Onze coaches helpen je met een persoonlijk plan. Gezond en fit worden en blijven, revalideren of trainen.

SMALL GROUP TRAINING

In kleine groepen samen bewegen en trainen. Bekijk ons aanbod en sport mee!

GROEPSLESSEN

Zowel buiten als binnen sporten met een groep levert motivatie, ondersteuning en voldoending op.

DIT ZIJN ONZE COACHES

Jaap

Youri

Sabine

Romy

DIT ZIJN ONZE COACHES

Jaap
Youri
Sabine
Romy
Previous
Next

NEEM CONTACT OP