Wie we zijn

Wil je wat meer weten over onze trainers en coaches?

JAAP VAN DER MEER

Vroeger wilde ik marinier worden. De spanning, het avontuur, het reizen en het broederschap. Daar heb ik ook een opleiding voor gevolgd op het CIOS, maar uiteindelijk ben ik geen instructeur geworden bij de mariniers maar heb ik mijn eigen sportschool. Mijn naam is Jaap en ik ben 6 jaar geleden begonnen met Fit Mission. Het begon allemaal met het organiseren van bootcamps. In mijn opleiding was ik gespecialiseerd in het trainen van brandweer, politie en het leger. Dat sloot goed aan bij de behoefte om in Numansdorp training te beginnen. Het was toen een succes en dat is het nog steeds. We geven nog steeds groepstrainingen op vaste tijden, waarbij ik mijn passie voor bewegen en gezond leven nog steeds kan overbrengen. Inmiddels zijn we ook gespecialiseerd in personal training. Ik vind het geweldig om 1-op-1 bezig te zijn. Dat gaat veel verder dan assisteren in bewegen, het gaat ook om voeding en rust, om rustig opbouwen en naar doelen te werken.

Maak kennis met Jaap

YOURI APPELJAN

Ik ben al 5 jaar actief bij Fit Mission. Ik geef personal training, cardio boksen, BBB workout, en bootcamps. Mijn naam is Youri Appeljan en ik heb de opleiding Sport en Bewegen en de Haagse Academie Lichamelijk Opvoeding afgerond. Mijn doelstelling is het zorgen dat je zowel mentaal als fysiek goed zit op sportgebied. Functioneel leren bewegen is een skill waar je je hele leven wat aan hebt. Dat is mijn missie, doe je mee?

 

Maak kennis met Youri 

SABINE Oostlander

Al sinds ik me kan herinneren ben ik iemand die graag in beweging is! Mijn naam is Sabine Oostlander en al sinds de oprichting van Fit Mission actief deelneemster aan diverse bootcamps, BBB lessen en personal trainingen. Zelf heb ik de HALO gevolgd in Den Haag maar door een blessure heb ik helaas niet mijn diploma kunnen behalen. Nu mag ik me bij Fit Mission verder gaan ontwikkelen op o.a. het gebied van Personal Training en kan ik niet wachten tot ik jou mag begeleiden bij het behalen van je doelen. Want er is niets mooier dan een brede lach na een training!

Maak kennis met Sabine

wat anderen zeggen

WAT HEBBEN WE NOG MEER?

PERSONAL TRAINING

Onze coaches helpen je met een persoonlijk plan. Gezond en fit worden en blijven, revalideren of trainen.

SMALL GROUP TRAINING

In kleine groepen samen bewegen en trainen. Bekijk ons aanbod en sport mee!

GROEPSLESSEN

Zowel buiten als binnen sporten met een groep levert motivatie, ondersteuning en voldoending op.

VOEDINGSADVIES

Voeding is een essentieel onderdeel van een gezond leven.