Indoor & OutdoorGroepen

Indoor en Outdoor Groepen

KidsTraining

We bieden een leuke, intensieve training waarbij sport- en spel in een veilige, gezonde omgeving wordt gecombineerd.

KidsTraining is goed voor de conditie, maar ook voor de motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling. Denk daarbij aan samenwerken, sportiviteit, spel- en wedstrijdelementen en doorzettingsvermogen. De KidsTraining is voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar en voor iedere leeftijd uitdagend en intensief!

Elke woensdagmiddag van 14.00 uur tot 15.00 uur hebben we KidsTraining bij Fitmission.

 

Indoor Training
Bij Fit Mission kunt u ook terecht voor indoor bootcamp circuit trainingen. Wij hebben een speciaal daarvoor ingerichte professionele trainingsruimte. Ook hier geldt; geen les is hetzelfde.

Indoor groepstrainingen; iedere dinsdag en donderdag vanaf 19.30 uur.

 

Outdoor Training
Verbeter uw uithoudingsvermogen met onze gevarieerde outdoor trainingen. In de buitenlucht werkt u aan uw conditie, kracht en explosiviteit door middel van afwisselende cardio- en spierversterkende oefeningen. In het bos, op het strand, urban-bootcamp; wij doen alles! Iedereen is welkom (vanaf 12 jaar).

Wanneer? Iedere dinsdag en donderdag vanaf 19.30 uur en zondag vanaf 09.30 uur
 
Billen, buik, benen workout!

Met deze training pak je de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan. In slechts een uur tijd train je al deze ‘probleem gebieden’ met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën en werk je tegelijkertijd aan het strakker en sterker maken van het lichaam! BBB is daarom de perfecte fitness workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken. NIET ALLEEN VOOR VROUWEN!!

Wanneer? Elke zaterdag 11:30 uur

 

Cardioboksen

In tegenstelling tot andere vormen van boksen gaat het bij cardioboksen niet om fysiek contact. Cardioboksen is voor iedereen. Bij cardioboksen gaat het FIT, FUN, BOKSTECHNIEKEN & KRACHT een full body-workout. Werk jezelf in het zweet! Een goede training om de lichaamsconditie te verbeteren. Dus cardioboksen is voor iedereen die wat boks technieken wilt aanleren, zonder ‘full contact’.

Elke dinsdag –  18.30 uur

 

Fit worden begint met een missie. Velen gingen u voor

  • Een unieke aanbieder op het gebied van groepstrainingen

    Personal training, bootcamp binnen of buiten, boksen, het maakt niet uit wat je doet, alles wordt met veel enthousiasme gegeven. De begeleiding is super en je kan alles op je eigen tempo doen. Ik ben erg blij dat ik er sport!

  • Geen training hetzelfde, altijd super motiverende begeleiding

    Geen training hetzelfde, altijd super enthousiaste en motiverende begeleiding, iedereen kan meedoen aangezien de intensiteit deels zelf bepaald kan worden. Nieuwsgierig? Doe een keer mee en je wilt niet meer stoppen